Over ons

Welkom bij Autofirst Reubsaet

Bent u op zoek naar een garagebedrijf waar persoonlijke benadering, het geven van een eerlijk advies, het leveren van kwaliteit en optimale service de grootste prioriteit is dan bent u bij autofirst Reubsaet aan het juiste adres.

Bij Autofirst Reubsaet kunt terecht voor alle merken, nieuw en gebruikt. Wij zijn een allround garage voor het onderhoud van alle automerken en m.n gespecialiseerd in Daihatsu.

Zo kunt u in uw favoriete auto merk rijden, terwijl u profiteert van de unieke service en kwaliteitsgarantie van Autofirst Reubsaet.

Wij hebben een groot aanbod betrouwbare en jonge occasions in de showroom en op ons goed verzorgde buitenterrein. Geen merk of uitvoering is bij ons onbekend en voor iedere beurs hebben wij wel een occasion staan die aan uw wensen voldoet.
Staat uw ideale auto er niet bij, dan gaan wij graag voor u op zoek. Op deze website vindt u meer informatie over alle modellen en over ons bedrijf. Verder vindt u een compleet overzicht van onze occasions, u kunt vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen.

Voor verdere informatie en een persoonlijke benadering, nodigen wij u graag uit in onze showroom.

Autobedrijf Reubsaet... Een begrip in Geleen

Het Autobedrijf is in 1980 door Louis Reubsaet opgericht. Hij verrichtte eerst vooral het onderhoud aan auto’s en startte na verloop van tijd met 1 auto voor de verkoop. Sinds 1990 bevindt het autobedrijf zich aan de Groenseykerstraat en is er naast onderhoud de verkoop van gebruikte auto’s bijgekomen. De showroom en het buitenterrein bieden plaats voor 65 auto’s.

Rond 1990 voegde ook zoon Ron Reubsaet zich bij het bedrijf en zijn vader en zoon op dezelfde voet verder gegaan. De verkoop bleef maar groeien en het klantenbestand breidde zich steeds meer uit. In 1995 is de volgende stap gezet en is het officiële Daihatsu Dealerschap erbij
gekomen. Hoewel het klantenbestand steeds door blijft groeien heeft persoonlijke benadering, het leveren van kwaliteit en optimale service de grootste prioriteit.

In 2006 heeft zoon Ron Reubsaet het bedrijf van zijn vader overgenomen. Door de informele sfeer
in showroom en werkplaats voelen de klanten zich bij ons thuis en lopen graag eens binnen voor een kijkje in de showroom of voor een praatje met een kopje koffie!

Bovag garantie

Preventieve maatregelen

I.v.m. COVID-19 (Corona) virus preventie maatregelen.

Lees meer
Bovag garantie

Mobiliteitsgarantie

Met de Mobiliteitsgarantie van AutoFirst bent u bij pech altijd weer snel op weg.

Lees meer
Bovag garantie

Onderhoud

Bij ons kunt u terecht voor alle onderhoud aan auto’s van alle merken.

Lees meer
Bovag garantie

Occasions

Betrouwbare occasions en nieuwe auto's

Lees meer